Warzywa dokładnie myjemy i osuszamy. Pomidora kroimy w plastry a paprykę w paski.
Sznycelki wyjmujemy z zalewy ew.kroimy na paski (moja bułka była długa a cieńsza, dlatego pokroiłam kotleciki na paski) i przesmażamy lub opiekamy z obu stron.
Bułkę kroimy wzdłóż na pół i smarujemy smarujemy hummusem. Następnie układamy liście sałaty, plastry pomidora, kawałki papryki oraz steki sojowe. Jeśli chcemy przed podaniem możemy całość polać sosem na bazie jogurtu naturalnego (jogurt naturalny wymieszany z musztardą lub keczupem).
Warzywa dokładnie myjemy i osuszamy. Pomidora kroimy w plastry a paprykę w paski.
Sznycelki wyjmujemy z zalewy ew.kroimy na paski (moja bułka była długa a cieńsza, dlatego pokroiłam kotleciki na paski) i przesmażamy lub opiekamy z obu stron.
Bułkę kroimy wzdłóż na pół i smarujemy smarujemy hummusem. Następnie układamy liście sałaty, plastry pomidora, kawałki papryki oraz steki sojowe. Jeśli chcemy przed podaniem możemy całość polać sosem na bazie jogurtu naturalnego (jogurt naturalny wymieszany z musztardą lub keczupem).