Piekarnik rozgrzać do 180 st. C. Czekoladę posiekać na mniejsze kawałki. W misce połączyć ze sobą wszystkie składniki suche: mąkę owsianą, erytrytol i mąkę orzechową. Wymieszać. Dodać mleko, masło orzechowe i olej i ponownie wymieszać łyżką. Dodać posiekaną czekoladę wymieszać. Blaszkę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia. Z powstałej masy formować niewielkie kule i każdą ułożyć na blaszce. Następnie delikatnie spłaszczyć dłonią lub szklanką. Piec 25-30 minut. Po upieczeniu studzić na kratce. Przechowywać w szczelnym pojemniku. Smacznego!
Piekarnik rozgrzać do 180 st. C. Czekoladę posiekać na mniejsze kawałki. W misce połączyć ze sobą wszystkie składniki suche: mąkę owsianą, erytrytol i mąkę orzechową. Wymieszać. Dodać mleko, masło orzechowe i olej i ponownie wymieszać łyżką. Dodać posiekaną czekoladę wymieszać. Blaszkę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia. Z powstałej masy formować niewielkie kule i każdą ułożyć na blaszce. Następnie delikatnie spłaszczyć dłonią lub szklanką. Piec 25-30 minut. Po upieczeniu studzić na kratce. Przechowywać w szczelnym pojemniku. Smacznego!