Czekoladowe masło orzechowe (najlepiej w temp. pokojowej) mieszamy z kakao (nie przejmujcie się, że krem zgęstnieje).
Wafle przekładamy na przemian czekoladowym masłem orzechowym, niewielką ilością ziarenek (jak damy za dużo to wafle się nie zlepią) i domową konfiturą za każdym razem dobrze dociskając. Na samym końcu obciążamy wafle książkami lub deską do krojenia i odstawiamy na co najmniej 30 minut.
Czekoladowe masło orzechowe (najlepiej w temp. pokojowej) mieszamy z kakao (nie przejmujcie się, że krem zgęstnieje).
Wafle przekładamy na przemian czekoladowym masłem orzechowym, niewielką ilością ziarenek (jak damy za dużo to wafle się nie zlepią) i domową konfiturą za każdym razem dobrze dociskając. Na samym końcu obciążamy wafle książkami lub deską do krojenia i odstawiamy na co najmniej 30 minut.