Ciasto wyjmij z lodówki, wlep nim dużą formę do tarty, wylej masę z orzechową i wstaw do pieca na 35 do 45 minut.
Ciasto pieczemy na lekko złoty kolor, najlepiej w piekarniku parowym.
Temperatura 170 stopni C.
Ciasto studzimy całkowicie.
Wierzch ciasto można oblać rozpuszczoną w kąpieli wodnej czekoladą.
Ciasto powinno być przechowywane w lodówce, tak smakuje niczym baton!
Ciasto wyjmij z lodówki, wlep nim dużą formę do tarty, wylej masę z orzechową i wstaw do pieca na 35 do 45 minut.
Ciasto pieczemy na lekko złoty kolor, najlepiej w piekarniku parowym.
Temperatura 170 stopni C.
Ciasto studzimy całkowicie.
Wierzch ciasto można oblać rozpuszczoną w kąpieli wodnej czekoladą.
Ciasto powinno być przechowywane w lodówce, tak smakuje niczym baton!