Mąkę pszenną i razową wsypać do miski dodać mleko jajko i szczypte soli wszystko wymiksować. Rozgrzaną patelnie lekko wysmarować oliwą i wlewać chochelką ciasto. Smażyć z dwóch stron na złoty kolor. Na patelnie dodać masło i miód i przekroione banany smażyć z dwóch stron ok 4 min. Naleśniki wysmarować masłem orzechowym położyć po jednej połówce usmażonych banonów i zwinąć Na tależu ułożyć po 2 naleśniki udekorować banaem bitą śmietaną(nie za dużo) i trochę czekolady. DEKORUJEMY LISTKIEM MIĘTY :D
Mąkę pszenną i razową wsypać do miski dodać mleko jajko i szczypte soli wszystko wymiksować. Rozgrzaną patelnie lekko wysmarować oliwą i wlewać chochelką ciasto. Smażyć z dwóch stron na złoty kolor. Na patelnie dodać masło i miód i przekroione banany smażyć z dwóch stron ok 4 min. Naleśniki wysmarować masłem orzechowym położyć po jednej połówce usmażonych banonów i zwinąć Na tależu ułożyć po 2 naleśniki udekorować banaem bitą śmietaną(nie za dużo) i trochę czekolady. DEKORUJEMY LISTKIEM MIĘTY :D