Tosty smarujemy masłem migdałowym, wkładamy banana i zgniatamy razem. W osobnej miseczce mieszamy jajko, cukier waniliowy i cynamon, ja dodaję jeszcze odrobinę mleka sojowego (waniliowego) ale możecie pominąć ten krok. Zanurzamy kanapkę z obu stron w masie jajecznej, wkładamy tosta na patelnię i smażymy z obu stron do uzyskania złocistego koloru. Na koniec posypujemy cynamonem i polewamy miodem.
Tosty smarujemy masłem migdałowym, wkładamy banana i zgniatamy razem. W osobnej miseczce mieszamy jajko, cukier waniliowy i cynamon, ja dodaję jeszcze odrobinę mleka sojowego (waniliowego) ale możecie pominąć ten krok. Zanurzamy kanapkę z obu stron w masie jajecznej, wkładamy tosta na patelnię i smażymy z obu stron do uzyskania złocistego koloru. Na koniec posypujemy cynamonem i polewamy miodem.