Rozpuszczamy masło. zdejmujemy z ognia, dodajemy masło orzechowe i pokruszone ciasteczka oreo (bez masy). Mieszamy i wykładamy do formy na ciasto.
Ciasto:
Ser, creme faiche i cukier miksujemy na gładką masę. Rozpuszczamy żelatynę z wodzie. Żelatynę wlewamy do masy kiedy jest ciepła i miksujemy. Masę wylewamy na spód. Posypujemy wierzch skruszonymi ciastkami OREO (14 sztuk ciastek)
Zostawiamy w lodówce na całą noc. Przed podaniem dekorujemy ciasto bitą śmietaną (ubitą ze śmietanki) oraz ciastkami oreo.
Rozpuszczamy masło. zdejmujemy z ognia, dodajemy masło orzechowe i pokruszone ciasteczka oreo (bez masy). Mieszamy i wykładamy do formy na ciasto.
Ciasto:
Ser, creme faiche i cukier miksujemy na gładką masę. Rozpuszczamy żelatynę z wodzie. Żelatynę wlewamy do masy kiedy jest ciepła i miksujemy. Masę wylewamy na spód. Posypujemy wierzch skruszonymi ciastkami OREO (14 sztuk ciastek)
Zostawiamy w lodówce na całą noc. Przed podaniem dekorujemy ciasto bitą śmietaną (ubitą ze śmietanki) oraz ciastkami oreo.