Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Ciasto rozwinąć na blacie i dokładnie posmarować masłem orzechowym, zostawiając odstęp przy krawędziach (żeby nadzienie nie wypłynęło). Zwinąć w roladę, a następnie pokroić na około 2-3cm plastry. Gotowe roladki rozłożyć na papierze do pieczenia, zachowując odstęp (powiększą się podczas pieczenia :)). Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec około 15 minut do zrumienienia. Po tym czasie ostrożnie wyjąć i podawać.
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Ciasto rozwinąć na blacie i dokładnie posmarować masłem orzechowym, zostawiając odstęp przy krawędziach (żeby nadzienie nie wypłynęło). Zwinąć w roladę, a następnie pokroić na około 2-3cm plastry. Gotowe roladki rozłożyć na papierze do pieczenia, zachowując odstęp (powiększą się podczas pieczenia :)). Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec około 15 minut do zrumienienia. Po tym czasie ostrożnie wyjąć i podawać.