100 g czekolady rozpuścić w kąpieli wodnej.
Do miski przesypać mąkę orzechową, odżywkę białkową, kakao i dodać połowę rozpuszczonej czekolady. Dokładnie wymieszać. Powstałą masą wylepić spód każdej foremki na muffinki.
Daktyle zmiksować na gładką masę z gorącą wodą. Dodać masło orzechowe, odżywkę białkową oraz syrop klonowy i ponownie zmiksować. Powstałą masę wyłożyć na przygotowany już spód w foremkach.
Drugą połowę rozpuszczonej czekolady połączyć z masłem orzechowym i mlekiem. Dokładnie wymieszać do czasu powstania jednolitej masy. Przełożyć na górę każdej foremki.
Każdą kanapkę posypać z wierzchu orzechami ziemnymi i wstawić foremki do lodówki na co najmniej 1-2 godziny. Smacznego!
100 g czekolady rozpuścić w kąpieli wodnej.
Do miski przesypać mąkę orzechową, odżywkę białkową, kakao i dodać połowę rozpuszczonej czekolady. Dokładnie wymieszać. Powstałą masą wylepić spód każdej foremki na muffinki.
Daktyle zmiksować na gładką masę z gorącą wodą. Dodać masło orzechowe, odżywkę białkową oraz syrop klonowy i ponownie zmiksować. Powstałą masę wyłożyć na przygotowany już spód w foremkach.
Drugą połowę rozpuszczonej czekolady połączyć z masłem orzechowym i mlekiem. Dokładnie wymieszać do czasu powstania jednolitej masy. Przełożyć na górę każdej foremki.
Każdą kanapkę posypać z wierzchu orzechami ziemnymi i wstawić foremki do lodówki na co najmniej 1-2 godziny. Smacznego!