1. W kąpieli wodnej rozpuszczamy połowę czekolady i rozlewamy do foremek (do połowy ich wysokości). Ja przygotowałem 16 sztuk (foremki kupiłem bodajże w Tigerze). Po przestygnięciu odstawiamy na kwadrans do lodówki.
2. Następnie do każdej nakładamy 1/4 łyżeczki masła migdałowego i zalewamy drugą połową roztopionej czekolady.
3. Posypujemy posiekanymi migdałami i odstawiamy do lodówki. GOTOWE!
1. W kąpieli wodnej rozpuszczamy połowę czekolady i rozlewamy do foremek (do połowy ich wysokości). Ja przygotowałem 16 sztuk (foremki kupiłem bodajże w Tigerze). Po przestygnięciu odstawiamy na kwadrans do lodówki.
2. Następnie do każdej nakładamy 1/4 łyżeczki masła migdałowego i zalewamy drugą połową roztopionej czekolady.
3. Posypujemy posiekanymi migdałami i odstawiamy do lodówki. GOTOWE!