Połowę czekolady rozpuścić w kąpieli wodnej lub w kuchence mikrofalowej (mieszając co 30 sekund).
Do każdego z gniazd silikonowej formy na muffiny wlać po 2 łyżki czekolady i równo rozprowadzić na wysokość około 2 cm.
Formę wstawić do lodówki na około 30minut.
Do zastygniętych czekoladowych gniazd nałożyć po 1 łyżce masła orzechowego, lekko wyrównać.
Rozpuścić pozostałą czekoladę i zalać nią każdą babeczkę.
Dodatkowo na jeszcze niezastygniętą czekoladę można ułożyć orzechy (także po to, żeby oznaczyć jakie masło znajduje się w środku).
Foremkę wstawić do lodówki na co najmniej 30 minut.
Połowę czekolady rozpuścić w kąpieli wodnej lub w kuchence mikrofalowej (mieszając co 30 sekund).
Do każdego z gniazd silikonowej formy na muffiny wlać po 2 łyżki czekolady i równo rozprowadzić na wysokość około 2 cm.
Formę wstawić do lodówki na około 30minut.
Do zastygniętych czekoladowych gniazd nałożyć po 1 łyżce masła orzechowego, lekko wyrównać.
Rozpuścić pozostałą czekoladę i zalać nią każdą babeczkę.
Dodatkowo na jeszcze niezastygniętą czekoladę można ułożyć orzechy (także po to, żeby oznaczyć jakie masło znajduje się w środku).
Foremkę wstawić do lodówki na co najmniej 30 minut.