Kaszę bulgur gotujemy wg przepisu na opakowaniu, z tym że zamiast w wodzie gotujemy ją w bulionie warzywnym.
Brukselkę gotujemy w bulionie warzywnym, po ugotowaniu kroimy na pół lub w ćwiartki.
Orzechy włoskie kroimy i razem ze słonecznikiem prażymy na patelni.
Mieszamy kaszę, brukselkę, orzechy i słonecznik z pozostałymi składnikami. Doprawiamy chili wg uznania.
Kaszę bulgur gotujemy wg przepisu na opakowaniu, z tym że zamiast w wodzie gotujemy ją w bulionie warzywnym.
Brukselkę gotujemy w bulionie warzywnym, po ugotowaniu kroimy na pół lub w ćwiartki.
Orzechy włoskie kroimy i razem ze słonecznikiem prażymy na patelni.
Mieszamy kaszę, brukselkę, orzechy i słonecznik z pozostałymi składnikami. Doprawiamy chili wg uznania.