Menu

Pizza na spodzie z kaszy jaglanej

  • Czas: 120
  • Osób: 2
  • Trudność: łatwe
Dodaj swój przepis

Co kupić?

Potrzebne składniki

  • 50 g kaszy jaglanej
  • 30 g Ketchupu bez dodatku cukru Primavika
  • mozarella
  • pierś z kurczaka
  • brokuł
  • papryka
  • pieczarki

Jak przygotować

Krok po kroku

Kaszę gotować aż wchłonie całą wodę i odstawić na 10 minut. Wyłożyć ją na papier do pieczenia, uformować z kaszy okrągły placek i podpiec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni około 20 minut. Po tym czasie posmarować spód ketchupem, ułożyć dodatki i piec jeszcze 30 minut.

Wykorzystano

Ketchup bez soli i cukru BIO Primaeco

Inne przepisy z tym produktem

Jak przygotować

Krok po kroku

Kaszę gotować aż wchłonie całą wodę i odstawić na 10 minut. Wyłożyć ją na papier do pieczenia, uformować z kaszy okrągły placek i podpiec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni około 20 minut. Po tym czasie posmarować spód ketchupem, ułożyć dodatki i piec jeszcze 30 minut.

Inne przepisy tego autora