Płatki owsiane gotujemy z mlekiem.
Po ugotowaniu dodajemy banana, pastę tahini, masło migdałowe oraz łyżkę miodu miksujemy na gładki krem.
Jabłko obieramy, kroimy w kosteczkę, wrzucamy a patelnię, dodajemy orzechy, migdały oraz pozostał miód, podprażamy kilka minut ( do zbrązowienia ).
Owsiankę i bakalie wkładamy naprzemiennie do słoiczka.
Zajadamy!
Smacznego!
Płatki owsiane gotujemy z mlekiem.
Po ugotowaniu dodajemy banana, pastę tahini, masło migdałowe oraz łyżkę miodu miksujemy na gładki krem.
Jabłko obieramy, kroimy w kosteczkę, wrzucamy a patelnię, dodajemy orzechy, migdały oraz pozostał miód, podprażamy kilka minut ( do zbrązowienia ).
Owsiankę i bakalie wkładamy naprzemiennie do słoiczka.
Zajadamy!
Smacznego!