Podgrzewamy 200 ml mleka (ma być ciepłe, ale nie gorące ). Przelewamy je do misy blendera z nożami, dodajemy masło orzechowo piernikowe i kawę. Miksujemy do połączenia. Przelewamy do pucharka lub szklanki (na tym etapie możemy opcjonalnie wszystko bardziej podgrzać). Resztę mleka spieniamy na piankę, nakładamy na naszą orzechowo piernikową kawę. Na wierzch kruszymy kawałek ciasteczka. Podajemy od razu.
Podgrzewamy 200 ml mleka (ma być ciepłe, ale nie gorące ). Przelewamy je do misy blendera z nożami, dodajemy masło orzechowo piernikowe i kawę. Miksujemy do połączenia. Przelewamy do pucharka lub szklanki (na tym etapie możemy opcjonalnie wszystko bardziej podgrzać). Resztę mleka spieniamy na piankę, nakładamy na naszą orzechowo piernikową kawę. Na wierzch kruszymy kawałek ciasteczka. Podajemy od razu.