Wszystkie składniki wymieszać w misce ręką dolewając mleka, tak żeby składniki się połączyły. Wyłożyć do foremki, dociskając ręką. Odstawić na 2-3 h do lodówki. po tym czasie masę wyjąć z formy i pokroić na batony.
Czekoladę rozpuścić na parze. Każdy batonik zanurzać w czekoladzie, tak żeby czekolada pokryła spód i boki. Odkładać batoniki na papier do pieczenia, tak żeby czekolada zastygła. Batony można przechowywać w zamrażarce i wyjmować na ok 20 min przed spożyciem
Wszystkie składniki wymieszać w misce ręką dolewając mleka, tak żeby składniki się połączyły. Wyłożyć do foremki, dociskając ręką. Odstawić na 2-3 h do lodówki. po tym czasie masę wyjąć z formy i pokroić na batony.
Czekoladę rozpuścić na parze. Każdy batonik zanurzać w czekoladzie, tak żeby czekolada pokryła spód i boki. Odkładać batoniki na papier do pieczenia, tak żeby czekolada zastygła. Batony można przechowywać w zamrażarce i wyjmować na ok 20 min przed spożyciem