Masło, mleko, jajka i kremówkę wymieszać w jednej misce. W drugim naczyniu wymieszać mąkę, cukier, proszek, sodę i kakao. Do suchych składników dolać mokre. Mieszać tylko do połączenia składników. Napełnić foremki na muffiny do 3/4 wysokości. Wstawić do rozgrzanego piekarnika (180 stopni) na około 15 minut. Mleczną czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Wymieszać z mascarpone, masłem orzechowym i cynamonem na gładką masę.
Udekorować wystudzone muffiny.
Masło, mleko, jajka i kremówkę wymieszać w jednej misce. W drugim naczyniu wymieszać mąkę, cukier, proszek, sodę i kakao. Do suchych składników dolać mokre. Mieszać tylko do połączenia składników. Napełnić foremki na muffiny do 3/4 wysokości. Wstawić do rozgrzanego piekarnika (180 stopni) na około 15 minut. Mleczną czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Wymieszać z mascarpone, masłem orzechowym i cynamonem na gładką masę.
Udekorować wystudzone muffiny.