Jajko utrzeć z cukrem i szczyptą soli. Dodać kolejno olej i wodę, ponownie wymieszać. Następnie wsypać przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, wymieszać. Na końcu dodać masło orzechowe, jeszcze raz zamieszać mikserem. Ciasto przekładać do foremek silikonowych na 3/4 ich wysokości.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170'C i piec około 25 minut.
Wystudzone babeczki można polukrować albo posypać cukrem pudrem.
Jajko utrzeć z cukrem i szczyptą soli. Dodać kolejno olej i wodę, ponownie wymieszać. Następnie wsypać przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, wymieszać. Na końcu dodać masło orzechowe, jeszcze raz zamieszać mikserem. Ciasto przekładać do foremek silikonowych na 3/4 ich wysokości.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170'C i piec około 25 minut.
Wystudzone babeczki można polukrować albo posypać cukrem pudrem.