1. Banany obierz ze skórki, pokrój na kawałki i wrzuć do zamrażalnika na 1-2 h.
2. W pojemnika od blendera umieść wszystkie pozostałe składniki, dodaj zamrożone banany i wymieszaj do momentu uzyskania jednolitej masy.
3. Przelej masę do plastikowego pojemnika, zamknij go szczelnie i umieść w zamrażalniku na 2-4 h.
TIP: Przed podaniem wyjmij pojemnik z zamrażalnika, aby lody trochę się rozmroziły. Podawaj posypane kruszonymi orzechami arachidowymi (ziemnymi) oraz gorzką czekoladą.
1. Banany obierz ze skórki, pokrój na kawałki i wrzuć do zamrażalnika na 1-2 h.
2. W pojemnika od blendera umieść wszystkie pozostałe składniki, dodaj zamrożone banany i wymieszaj do momentu uzyskania jednolitej masy.
3. Przelej masę do plastikowego pojemnika, zamknij go szczelnie i umieść w zamrażalniku na 2-4 h.
TIP: Przed podaniem wyjmij pojemnik z zamrażalnika, aby lody trochę się rozmroziły. Podawaj posypane kruszonymi orzechami arachidowymi (ziemnymi) oraz gorzką czekoladą.