Ziemniaki ugotować w mundurkach,obrać i przecisnąć przez praskę,doprawić odrobiną gałki muszkatowej.Formować małe krokiety do środka wkładając łyżeczkę pasztetu,obtaczać w kukurydzianej panierce i obsmażyć na maśle z dodatkiem oleju na złoty kolor.Marchewkę pokroić w kostkę,dusić w małej ilości wody z dodatkiem odrobiny masła.Woda wyparuje dodać trochę masła i dosłodzić miodem.
Ziemniaki ugotować w mundurkach,obrać i przecisnąć przez praskę,doprawić odrobiną gałki muszkatowej.Formować małe krokiety do środka wkładając łyżeczkę pasztetu,obtaczać w kukurydzianej panierce i obsmażyć na maśle z dodatkiem oleju na złoty kolor.Marchewkę pokroić w kostkę,dusić w małej ilości wody z dodatkiem odrobiny masła.Woda wyparuje dodać trochę masła i dosłodzić miodem.