1. Piekarnik rozgrzej do temperatury 180 st.C.
2. Wypłucz fasolę, banany i czekoladę pokrój na mniejsze kawałki.
3. Wszystkie składniki zblenduj na gładką masę.
4. Keksówkę wyłuż papierem do pieczenia, masę przelej do formy.
5. Formę wstaw do piekarnika i piecz przez ok. 30min (kontroluj, można dłużej).
6. Na małym ogniu podgrzej mleko, rozpuść w nim składniki na polewę.
7. Gdy gotowe ciasto ostygnie, udekoruj polewą (również powinna lekko ostygnąć).
1. Piekarnik rozgrzej do temperatury 180 st.C.
2. Wypłucz fasolę, banany i czekoladę pokrój na mniejsze kawałki.
3. Wszystkie składniki zblenduj na gładką masę.
4. Keksówkę wyłuż papierem do pieczenia, masę przelej do formy.
5. Formę wstaw do piekarnika i piecz przez ok. 30min (kontroluj, można dłużej).
6. Na małym ogniu podgrzej mleko, rozpuść w nim składniki na polewę.
7. Gdy gotowe ciasto ostygnie, udekoruj polewą (również powinna lekko ostygnąć).