Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Grykę wymieszać z wiórkami i kostką kokosową, dodać mix orzechowy, mieszać. Dodać rozpuszczoną czekoladę i wszystko razem połączyć. Prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia. Przekładać przygotowaną masę, wyrównać i mocno dociskać, przykrywając pozostałymi fragmentami papieru do pieczenia. Schładzić w lodówce przez ok. 3h. Pokroić na batony.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Grykę wymieszać z wiórkami i kostką kokosową, dodać mix orzechowy, mieszać. Dodać rozpuszczoną czekoladę i wszystko razem połączyć. Prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia. Przekładać przygotowaną masę, wyrównać i mocno dociskać, przykrywając pozostałymi fragmentami papieru do pieczenia. Schładzić w lodówce przez ok. 3h. Pokroić na batony.