Na głębokiej patelni rozgrzać olej, dodać nasiona gorczycy i kminu, podgrzewać aż zaczną „strzelać” dodać cebulę, drobno pokrojony czosnek, imbir i chilli. Smażyć całość na wolnym ogniu przez kilka minut. Dodać przyprawy i odrobinę wody, wymieszać i smażyć przez minutę. Dodać pokrojone na duże kawałki warzywa. Przesmażyć całość aż warzywa zaczną robić się miękkie. Dolać mleko kokosowe, lekko wymieszać. Dusić na wolnym ogniu aż warzywa będą miękkie (około 20 min). Dodać cieciorkę. Dusić kolejne 10 minut. Podawać z ryżem.
Na głębokiej patelni rozgrzać olej, dodać nasiona gorczycy i kminu, podgrzewać aż zaczną „strzelać” dodać cebulę, drobno pokrojony czosnek, imbir i chilli. Smażyć całość na wolnym ogniu przez kilka minut. Dodać przyprawy i odrobinę wody, wymieszać i smażyć przez minutę. Dodać pokrojone na duże kawałki warzywa. Przesmażyć całość aż warzywa zaczną robić się miękkie. Dolać mleko kokosowe, lekko wymieszać. Dusić na wolnym ogniu aż warzywa będą miękkie (około 20 min). Dodać cieciorkę. Dusić kolejne 10 minut. Podawać z ryżem.