Miękkie masło miksujemy z masłem orzechowym, mąką i cukrem – ma powstać sypka kruszonka.
Szklankę kruszonki odkładamy, do reszty dodajemy proszek do pieczenia, mleko i wanilię.
Wbijamy po jednym jajku cały czas miksując.
Wrzucamy pokrojone orzechy, mieszamy, wylewamy na blachę.
Pieczemy ok. 35-40 minut w 180C z termoobiegiem.
Smacznego!
Miękkie masło miksujemy z masłem orzechowym, mąką i cukrem – ma powstać sypka kruszonka.
Szklankę kruszonki odkładamy, do reszty dodajemy proszek do pieczenia, mleko i wanilię.
Wbijamy po jednym jajku cały czas miksując.
Wrzucamy pokrojone orzechy, mieszamy, wylewamy na blachę.
Pieczemy ok. 35-40 minut w 180C z termoobiegiem.
Smacznego!