Banalnie proste. Wszystkie składniki poza pokruszoną czekoladą i orzeszkami umieścić w blenderze/malakserze i zmiksować na gładką masę. Gdy będzie gładka, dodać czekoladę i wymieszać. Ciasto wylać na oprószoną mąką blaszkę 21x21cm, wysypać na nie orzeszki i piec w temp 185% przez około godzinę, do suchego patyczka. Jest to brownie więc ciasto będzie wilgotne. Ciasto jest najlepsze na drugi dzień, gdy wszystkie smaki "przejdą".
Banalnie proste. Wszystkie składniki poza pokruszoną czekoladą i orzeszkami umieścić w blenderze/malakserze i zmiksować na gładką masę. Gdy będzie gładka, dodać czekoladę i wymieszać. Ciasto wylać na oprószoną mąką blaszkę 21x21cm, wysypać na nie orzeszki i piec w temp 185% przez około godzinę, do suchego patyczka. Jest to brownie więc ciasto będzie wilgotne. Ciasto jest najlepsze na drugi dzień, gdy wszystkie smaki "przejdą".