Umyte ziemniaczki kroimy w talarki. Marchewkę, pietruszkę, seler, paprykę, buraczka czerwonego, awokado oraz steki wegetariańskie Primavika kroimy w kostkę, całość mieszając w wysokim naczyniu. Dodajemy po 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego Primaeco i ketchupu pikatnego BIO Primaeco. Dorzucamy suszone morele i rodzynki ( tu od serduszka i wedle gustu). Dosypujemy łyżeczkę imbiru, sól i pieprz do smaku. Całość polewamy czterema łyżkami oliwy z oliwek. Ja dodaję łyżkę miodu, bo zdroy i lubię:). Całość przesypujemy do Tadżin-u i pozostawiamy na rozrzażonych węgielkach na około 30 min, mieszając od czasu do czasu. Doznania smakowe BEZCENNE.
Umyte ziemniaczki kroimy w talarki. Marchewkę, pietruszkę, seler, paprykę, buraczka czerwonego, awokado oraz steki wegetariańskie Primavika kroimy w kostkę, całość mieszając w wysokim naczyniu. Dodajemy po 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego Primaeco i ketchupu pikatnego BIO Primaeco. Dorzucamy suszone morele i rodzynki ( tu od serduszka i wedle gustu). Dosypujemy łyżeczkę imbiru, sól i pieprz do smaku. Całość polewamy czterema łyżkami oliwy z oliwek. Ja dodaję łyżkę miodu, bo zdroy i lubię:). Całość przesypujemy do Tadżin-u i pozostawiamy na rozrzażonych węgielkach na około 30 min, mieszając od czasu do czasu. Doznania smakowe BEZCENNE.