Ubijamy jajka, następnie dodajemy odżywkę białkową, mąkę, szczyptę proszku do pieczenia i dalej ubijamy. Gotową masę przelewamy na rozgrzaną patelnię, po czym wrzucamy na wierzch kilka mrożonych jagód. Omleta smażymy z obu stron. Kiedy omlet jest gotowy przekładamy Go na talerz smarujemy masłem migdałowym, posypujemy żurawiną i pokrojonym w talarki bananem. Całość polewamy sosem zero kalorii.
Ubijamy jajka, następnie dodajemy odżywkę białkową, mąkę, szczyptę proszku do pieczenia i dalej ubijamy. Gotową masę przelewamy na rozgrzaną patelnię, po czym wrzucamy na wierzch kilka mrożonych jagód. Omleta smażymy z obu stron. Kiedy omlet jest gotowy przekładamy Go na talerz smarujemy masłem migdałowym, posypujemy żurawiną i pokrojonym w talarki bananem. Całość polewamy sosem zero kalorii.