Do jednej miski przesiewamy mąkę , kakao, cukier, proszek do pieczenia oraz cukier waniliowy. Wszystko razem mieszamy.
Do drugiej miski wlewamy mleko, wbijamy jedno całe jajko i dodajemy roztopioną margarynę. Wszystko razem mieszamy.
Do miski z suchymi składnikami wlewamy mokre składniki. Następnie wszystko razem mieszamy. Rozkładamy ciasto do ¾ foremki ( wkładając do środka masło orzechowe). Pieczemy w piekarniku przez 20-25 minut w 180 stopniach.
Do jednej miski przesiewamy mąkę , kakao, cukier, proszek do pieczenia oraz cukier waniliowy. Wszystko razem mieszamy.
Do drugiej miski wlewamy mleko, wbijamy jedno całe jajko i dodajemy roztopioną margarynę. Wszystko razem mieszamy.
Do miski z suchymi składnikami wlewamy mokre składniki. Następnie wszystko razem mieszamy. Rozkładamy ciasto do ¾ foremki ( wkładając do środka masło orzechowe). Pieczemy w piekarniku przez 20-25 minut w 180 stopniach.