Miód, masło i marmoladę umieszczamy w garnku.
Rozpuszczamy na wolnym ogniu.
Dodajemy pozostałe składniki i dokładnie mieszamy.
Masę przekładamy do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia.
Batony można udekorować roztopioną w kąpieli wodnej czekoladą i jagodami goji.
Dociskamy i chłodzimy ok. 1-2 h.
Porcjujemy.
Batony można przechowywać w lodówce ok. 2 tyg.
Dłużej nie próbowałam, bo zostały zjedzone ;)
Miód, masło i marmoladę umieszczamy w garnku.
Rozpuszczamy na wolnym ogniu.
Dodajemy pozostałe składniki i dokładnie mieszamy.
Masę przekładamy do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia.
Batony można udekorować roztopioną w kąpieli wodnej czekoladą i jagodami goji.
Dociskamy i chłodzimy ok. 1-2 h.
Porcjujemy.
Batony można przechowywać w lodówce ok. 2 tyg.
Dłużej nie próbowałam, bo zostały zjedzone ;)