Cebulę i czosnek obrać i drobno pokroić. Od szparagów odłamać zdrewniałe końcówki. Gotować je w wodzie z dodatkiem soli i cukru przez około 5-10 minut. Ziemniaki obrać i pokroić na mniejsze części. Można je ugotować razem ze szparagami lub w oddzielnym garnku.
Na patelni rozgrzać olej i dodać cebulę, czosnek. Dodać przyprawy i dokładnie wymieszać. Dodać wcześniej ugotowane warzywa i natkę pietruszki. Dokładnie wymieszać i zmiksować na gładki krem. Na koniec dodać pasztet warzywny i wymieszać.
Cebulę i czosnek obrać i drobno pokroić. Od szparagów odłamać zdrewniałe końcówki. Gotować je w wodzie z dodatkiem soli i cukru przez około 5-10 minut. Ziemniaki obrać i pokroić na mniejsze części. Można je ugotować razem ze szparagami lub w oddzielnym garnku.
Na patelni rozgrzać olej i dodać cebulę, czosnek. Dodać przyprawy i dokładnie wymieszać. Dodać wcześniej ugotowane warzywa i natkę pietruszki. Dokładnie wymieszać i zmiksować na gładki krem. Na koniec dodać pasztet warzywny i wymieszać.