Menu

Tortilla z dipem twarogowym

  • Czas: 20
  • Osób: 1
  • Trudność: łatwe
Dodaj swój przepis

Co kupić?

Potrzebne składniki

  • 1 placek tortilli
  • olej kokosowy
  • erytrol+cynamon (ilość według uznania)
  • twaróg
  • 2 łyżki jogurtu
  • masło piernikowe

Jak przygotować

Krok po kroku

Placek tortilli pociąć w trójkąty i z dwóch stron posmarować olejem kokosowym, po czym posypać mieszanką erytrolu i cynamonu. Piec 7min z każdej strony w 150*. W między czasie robimy 'dip'. Blendujemy twaróg z jogurtem, ewentualnym słodzikiem, masłem piernikowym. Można podać z owocami, lub innymi dodatkami.

Wykorzystano

Masło orzechowe piernikowe

Inne przepisy z tym produktem

Jak przygotować

Krok po kroku

Placek tortilli pociąć w trójkąty i z dwóch stron posmarować olejem kokosowym, po czym posypać mieszanką erytrolu i cynamonu. Piec 7min z każdej strony w 150*. W między czasie robimy 'dip'. Blendujemy twaróg z jogurtem, ewentualnym słodzikiem, masłem piernikowym. Można podać z owocami, lub innymi dodatkami.