Rozgrzać piekarnik do 200⁰C
Przesiać przez sitko mąkę i proszek do pieczenia.
Ubić jajka z cukrem na puszystą masę, dodać Tahini naturalne i ubijać jeszcze przez chwilę, dodać dynię, wymieszać. Następnie dodać pozostałe składniki oprócz masła i ponownie wymieszać.
Dodać masło, wymieszać i wstawić do lodówki na godzinę.
Posmarować formę masłem i wyłożyć ciasto. Piec przez 15 minut w temperaturze 180⁰C.
Wyjąć z formy upieczone magdalenki i ostudzić na metalowej kratce.
Rozgrzać piekarnik do 200⁰C
Przesiać przez sitko mąkę i proszek do pieczenia.
Ubić jajka z cukrem na puszystą masę, dodać Tahini naturalne i ubijać jeszcze przez chwilę, dodać dynię, wymieszać. Następnie dodać pozostałe składniki oprócz masła i ponownie wymieszać.
Dodać masło, wymieszać i wstawić do lodówki na godzinę.
Posmarować formę masłem i wyłożyć ciasto. Piec przez 15 minut w temperaturze 180⁰C.
Wyjąć z formy upieczone magdalenki i ostudzić na metalowej kratce.