Masło orzechowe rozpuścić w ciepłym wywarze orzechowym. W dużym garnku podsmażyć na oleju imbir, przyprawy i posiekaną papryczkę chilli. Dodać warzywa pokrojone w duże kawałki i przesmażyć. Całość zalać bulionem wymieszanym z masłem orzechowym i dusić aż warzywa będą miękkie. W międzyczasie dodać puszkę pomidorów.
Podawać z ryżem posypane posiekaną kolendrą, i cząstkami limonki na wierzchu.
Masło orzechowe rozpuścić w ciepłym wywarze orzechowym. W dużym garnku podsmażyć na oleju imbir, przyprawy i posiekaną papryczkę chilli. Dodać warzywa pokrojone w duże kawałki i przesmażyć. Całość zalać bulionem wymieszanym z masłem orzechowym i dusić aż warzywa będą miękkie. W międzyczasie dodać puszkę pomidorów.
Podawać z ryżem posypane posiekaną kolendrą, i cząstkami limonki na wierzchu.