Ciasto kruszymy drobno w misce, dodajemy rozgniecionego na papkę banana oraz mleko i blendujemy na gładką masę. Następnie dodajemy kakao oraz mix orzechowy i mieszamy dokładnie. Odstawiamy masę na ok. 20 minut, następnie ponownie dokładnie mieszamy i lekko wilgotnymi dłońmi nabieramy porcje masy, z których formujemy kulki. Tak powstałe kuleczki obtaczamy w wybranych dodatkach. Przechowujemy w lodówce.
Ciasto kruszymy drobno w misce, dodajemy rozgniecionego na papkę banana oraz mleko i blendujemy na gładką masę. Następnie dodajemy kakao oraz mix orzechowy i mieszamy dokładnie. Odstawiamy masę na ok. 20 minut, następnie ponownie dokładnie mieszamy i lekko wilgotnymi dłońmi nabieramy porcje masy, z których formujemy kulki. Tak powstałe kuleczki obtaczamy w wybranych dodatkach. Przechowujemy w lodówce.