Sznycelki wyjmujemy z zalewy i kroimy w paski lub większą kostkę. Warzywa przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Na patelni rozgrzewamy odrobinę oleju i przesmażamy cebulkę na złoty kolor pod koniec dodając pokrojone sznycelki. Następnie dorzucamy warzywa, przesmażamy przez krótką chwilę i doprawiamy do smaku.
Naleśnika smarujemy masłem orzechowym, wypełniamy warzywami, ew. posypujemy ziołami i składamy na pół.
Podajemy na ciepło.
Sznycelki wyjmujemy z zalewy i kroimy w paski lub większą kostkę. Warzywa przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Na patelni rozgrzewamy odrobinę oleju i przesmażamy cebulkę na złoty kolor pod koniec dodając pokrojone sznycelki. Następnie dorzucamy warzywa, przesmażamy przez krótką chwilę i doprawiamy do smaku.
Naleśnika smarujemy masłem orzechowym, wypełniamy warzywami, ew. posypujemy ziołami i składamy na pół.
Podajemy na ciepło.