Migdały podpiec na suchej patelni, mieszając od czasu do czasu. Orzechy umieścić w blenderze z odrobiną soli i miksować do uzyskania miałkiej masy. Do garnuszka wsypać wiórki kokosowe i nasączyć napojem kokosowym. Lekko podgrzać i dodać pozostałe składniki: miód, zmielone migdały, naturalną wanilię, masło prażone Primavika. Mieszać do czasu, by powstała jednolita masa. Wyłożyć na pergamin i nadać pożądany kształt. Cuksy obtoczyć uprzednio uprażonym sezamem... i szybko zjeść!
Migdały podpiec na suchej patelni, mieszając od czasu do czasu. Orzechy umieścić w blenderze z odrobiną soli i miksować do uzyskania miałkiej masy. Do garnuszka wsypać wiórki kokosowe i nasączyć napojem kokosowym. Lekko podgrzać i dodać pozostałe składniki: miód, zmielone migdały, naturalną wanilię, masło prażone Primavika. Mieszać do czasu, by powstała jednolita masa. Wyłożyć na pergamin i nadać pożądany kształt. Cuksy obtoczyć uprzednio uprażonym sezamem... i szybko zjeść!