Wymieszać składniki ciasta na gładką masę. Następnie usmażyć cienkie naleśniki na dobrze rozgrzanej patelni z odrobiną oleju.
Naleśniki posmarować cienko paprykarzem i zwinąć w rulon. Ułożyć jeden obok drugiego w naczyniu do zapiekania. Trzy łyżki humusu paprykowego wymieszać ze śmietaną i posmarować po wierzchu. Zapiec w rozgrzanym piekarniki do 180ºC przez 20 minut. Naleśniki podawać z humusem jako sosem.
Wymieszać składniki ciasta na gładką masę. Następnie usmażyć cienkie naleśniki na dobrze rozgrzanej patelni z odrobiną oleju.
Naleśniki posmarować cienko paprykarzem i zwinąć w rulon. Ułożyć jeden obok drugiego w naczyniu do zapiekania. Trzy łyżki humusu paprykowego wymieszać ze śmietaną i posmarować po wierzchu. Zapiec w rozgrzanym piekarniki do 180ºC przez 20 minut. Naleśniki podawać z humusem jako sosem.