Menu

Kąski

  • Czas: 20
  • Osób: 4
  • Trudność: łatwe
Dodaj swój przepis

Co kupić?

Potrzebne składniki

  • papier ryżowy
  • pieprz
  • różne dowolne warzywa
  • jogurt sojowy naturalny
  • sałata lodowa

Jak przygotować

Krok po kroku

Pokrojone na małe kawałki warzywa-marchew,pieczone buraki, seler naciowy, ogórki świeże, kalarepkę smarujemy pasztetami,masłem z nerkowców i posypujemy np natką i zawijami w liście sałaty lodowej lub papier ryżowy. Jemy jako przekąski, przystawkę maczając w sosach na bazie jogurtów sojowych wymieszanych z ketchupem i musztardą i pieprzem. Smacznego!

Wykorzystano

Pasztet pomidorowy z cieciorką Primavika

Inne przepisy z tym produktem

Jak przygotować

Krok po kroku

Pokrojone na małe kawałki warzywa-marchew,pieczone buraki, seler naciowy, ogórki świeże, kalarepkę smarujemy pasztetami,masłem z nerkowców i posypujemy np natką i zawijami w liście sałaty lodowej lub papier ryżowy. Jemy jako przekąski, przystawkę maczając w sosach na bazie jogurtów sojowych wymieszanych z ketchupem i musztardą i pieprzem. Smacznego!